Trekveren

Inexal en Lesjöfors geven u de keuze uit vier verschillende gamma's trekveren van draaddikte 0,2mm tot en met 10mm. Het volledige aanbod is verkrijgbaar in verenstaal klasse C (EN 10270-1-SM), maar onze trekveren zijn ook vaak beschikbaar in RVS (EN 10270-3-1.4310) Deze twee laatste gamma's zijn speciaal. Een reeks werd specifiek ontworpen voor zware belasting (SF-DFX, SF-DFS), het andere gamma bestaat uit extra lange trekveren zonder ogen (SF-TS, SF-GF, FF) die op maat kunnen worden afgeknipt.

Tip

Trekveren van het standaardgamma DF-A en DF-AR zijn de meest voorkomende trekveren in ons aanbod. Het overgrote deel van deze reeks hebben wij op voorraad in Lier. Voor snelle levertermijnen loont het dus zeker de moeite om eerst dit gamma te bekijken.

Indien een artikel niet bij ons voorradig is, zal uw product uit onze stock in Zweden opgestuurd worden. Bestel voor vrijdag van elke week voor levering de daaropvolgende week.

Wist u dat...

U de veerkracht van een trekveer bij een bepaalde lengte bepaalt door de veerweg (s) te vermenigvuldigen met de veerconstante (C) en de voorspanning (F) daaraan toe te voegen?