Wij zijn verhuisd!

16/11/2020 - 10:00

Hoera!

Het is eindelijk zover! Wij zijn verhuisd! Na een weekend, of verschillende weekends en weken (maar vooral dit laatste weekend) hard verhuizen zijn we eindelijk in ons nieuwe pand getrokken, en daar zijn we enorm blij mee!

Het is nog een beetje wennen aan de nieuwe werkomgeving. Nog niet alles ligt op zijn plaats, en sommige draadjes moeten nog wat netter. Collega Annemie verschiet nog wanneer ze de reflectie van een andere collega in haar monitor ziet, en mijn collega Erik en ik (Ellen) moeten nog wennen aan onze nieuwe bureaus: Waar moeten die pennen liggen en die dossiers? Waar zet ik mijn plantjes? De keuken wordt ondertussen gretig in gebruik genomen, de weg naar koffie en thee werd snel gevonden. Collega Erik is heel blij met al de lichtjes die hij heeft geïnstalleerd en het feit dat hij de kleur en werking kan bepalen met zijn gsm. Bij deze dank aan Erik die heeft gedubbeld als elektricien en al het licht heeft opgehangen en gekoppeld!

Nu nog een debat over wat voor soort kapstok we gaan gebruiken voor onze berging beslechten, en het leven kan weer zijn normale gangetje gaan. Of toch totdat er ergens iets verkeerd gaat? Iets wat we niet voorzien hadden? Want het magazijn is nu beneden, de keten van bestelling tot uitgeleverd product is toch ietwat gewijzigd.

Gelukkig werken onze computers, en internet, netwerk en telefoon are up and running! Bedankt soft- en hardware partner STS Computers!

Foto's van het magazijn zullen we u vandaag nog besparen totdat er wat minder op de grond staat.

Ons officieel adres is nu dus

Industriezone Bollaarpark
Vakenderveld 9.1
2500 Lier

INEXAL NV
Your spring team

Wij zijn verhuisd!
Wij zijn verhuisd!
Wij zijn verhuisd!
Wij zijn verhuisd!
Wij zijn verhuisd!