Drukveren

Drukveren

De nieuwe catalogus van Lesjöfors verdeelt het standaardgamma drukveren gemakkelijkheidshalve onder in RVS (EN 10270-3-1.4310) drukveren en klasse C (EN 10270-1) drukveren. Ook introduceert de nieuwe catalogus een nieuw gamma superkleine drukveertjes vanaf draad 0,08mm.

De draaddikte van het standaardgamma varieert tussen 0,08mm en 14mm. Vanaf draaddikte 0,4mm worden de eindwindingen geslepen. Drukveren met een draaddikte groter dan twee millimeter worden gekogelstraald.

Ook stempelveren, drukveren op lengte, conische drukveren, golfringveren en trillingsdempers zijn drukveren. U vindt ze onderaan in de lijst. Het aanbod stempelveren werd uitgebreid met een nieuw gamma lagekracht (L) veren.

TIP
Drukveren van het standaardgamma DIN 2098 zijn de meest voorkomende drukveren in ons aanbod. Het overgrote deel van deze reeks hebben wij op voorraad in Lier. Voor snelle levertermijnen loont het dus zeker de moeite om eerst dit gamma te bekijken.

Indien een artikel niet bij ons voorradig is, zal uw product uit onze stock in Zweden opgestuurd worden. Bestel voor vrijdag van elke week voor levering de daaropvolgende week.

Vraag naar onze drukveren!

Neem contact op